fbpx

Eerste events Hotelnacht bekend Gepost op donderdag 13 december 2018

Het programma van Hotelnacht 2019 begint vaste vormen aan te nemen. De eerste events zijn bekend en je kunt vast beginnen met het uitstippelen van je vakantieroute.

Bontgekleurd programma

Houd de site en sociale media goed in de gaten want er komen sowieso nog meer leuke hotelfeestjes bij. Het wordt weer een bontgekleurd geheel van culinaire, culturele en creatieve hoogstandjes. Een geheel verzorgde vakantie in eigen stad, dus!

Hotelnacht Tickets

Ook de verkoop van de passe-partouts is gestart. Een Hotelnacht Ticket geeft je toegang tot de verschillende evenementen tijdens Hotelnacht op 19 en 20 januari. Voor sommige evenementen, zoals een brunch, afternoon-tea, Hotelnacht Diner of masterclass, zijn reserveringen nodig. Reserveren voor de evenementen kan via de website van Hotelnacht.

Het Parool
Hoteliers
Avontuur