fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Zaterdag 28 september start Vroegboekactie Gepost op vrijdag 20 september 2019

Op zaterdag 28 september vanaf 12 uur kunnen Amsterdammers met een Vroegboekcode een kamer boeken voor Hotelnacht 2020. Hoe je deze Vroegboekcode kunt bemachtigen, lees je hier

Vakantie in eigen stad
Op 18 en 19 januari 2020 gaan Amsterdammers massaal op vakantie in eigen stad. Voor de achtste keer vindt hier Hotelnacht plaats. Tientallen tophotels zetten de deuren weer wagenwijd open voor hun stadsgenoten en organiseren bijzondere diners, leuke borrels, dansfeestjes en creatieve masterclasses. Een heel weekend lang kun je ervaren waarom al die toeristen Amsterdam zo geweldig vinden.

Nieuwe hotels
Er doen dit keer weer veel bekende hotels mee, maar ook een aantal spectaculaire nieuwkomers, zoals W Amsterdam en Okura, Yotel, BOAT&CO en als kers op de taart: het gloednieuwe Van der Valk. Je hebt geen enkel excuus om de nacht van 18 januari in je eigen bed door te brengen. Welke hotels allemaal meedoen, vind je hier.

Vroegboekactie
Vanaf zaterdag 28 september 12.00 start de Vroegboekactie, waarbij voor het eerst wordt gewerkt met een wachtsysteem. Zo krijgt iedereen evenveel kans om een leuke hotelkamer met twee voordelige Hotelnacht Tickets te boeken. De volgende dag vanaf 12.00 uur kunnen ook Amsterdammers die geen Vroegboekcode hebben een mooie hotelkamer met tickets boeken.

Parool.nl/Hotelnacht

Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets