fbpx

Boek nu voor de Hotelnacht Summer Staycation Gepost op dinsdag 26 mei 2020

Parool Vroegboekactie

Straks als eerste een Hotelnacht boeken bij jouw favoriete Amsterdamse hotel? Zaterdag 30 mei start de Hotelnacht Summer Staycation Vroegboekactie. Vraag nu vast de speciale Vroegboekcode aan. 

Hotelnacht Summer Staycation

Al jaren gaan we in januari op vakantie in hun eigen stad. In 2020 kan dat voor het eerst ook in de zomer. Zo geven we de lokale horeca een steuntje in de rug en leren we onze stad op een andere manier kennen.. In de maanden juli en augustus kun je een Hotelnacht boeken bij verschillende bijzondere hotels en deelnemen aan kleinschalige culturele, culinaire en creatieve activiteiten.

Vroegboeken

De Vroegboekcode is te bemachtigen via de speciale Hotelnacht-pagina van Het Parool. Deze wordt direct per mail toegestuurd na het achterlaten van je gegevens. Vroegboeken is mogelijk vanaf zaterdag 30 mei om 12:00 uur. Op zondag 31 mei vanaf 12:00 uur kunnen alle Amsterdammers een Hotelnacht boeken.

 

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers