fbpx

Eindelijk weer Hotelnacht Gepost op donderdag 30 september 2021

Er kwam eventjes iets tussendoor, maar in 2022 komt er gelukkig eindelijk weer een Hotelnacht. Houd het weekend van 15 & 16 januari vrij, want dan is Amsterdam weer helemaal voor de Amsterdammer.

Hotelfeestjes

Binnenkort krijg je meer informatie over hoe Amsterdammers voor een speciale prijs een kamer kunnen boeken in de leukste hotels van de stad en hoe je tickets kunt bemachtigen voor alle leuke feestjes die dit weekend in de hotels worden georganiseerd.

Travel in Style

Het thema van Hotelnacht 2022 is Travel in Style. Dus haal je vintage Vuitton-koffers vast van zolder en breng je meest elegante outfit vast naar de stomerij. We gaan er een prachtig feestje van maken. Omdat het eindelijk weer kan!

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers