fbpx

Vroegboekweekend Gepost op woensdag 9 november 2022

Amsterdammers kunnen eindelijk weer op vakantie in hun eigen stad. De Mastercard Hotelnacht vindt plaats in het weekend van 14/15 januari 2023. Een extra sprankelende editie, want we vieren 10 jaar Hotelnacht! 

Vroegboekarrangement

Vanaf zaterdag 12 november 12 uur kunnen Amsterdammers eindelijk weer een fijn hotel boeken in hun eigen stad. Dit Vroegboekweekend is voor onze vaste fans. Je kunt dan als eerste een Mastercard Hotelnacht Arrangement boeken, alleen dit weekend voor een speciale prijs. Er komt een wachtrijsysteem en er is geen Vroegboekcode nodig.

Programma

Begin januari wordt het programma van Mastercard Hotelnacht bekendgemaakt. Dan kun je ook losse Mastercard Hotelnacht Tickets kopen.

 

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers