Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Mastercard Hotelnacht 2024 Winactie

1. Algemeen
1.1 Deze winactie wordt georganiseerd door Mastercard Nederland en staat open voor houders van een Mastercard.
1.2 De actieperiode loopt van 18 december 2023 tot en met 1 januari 2024.

2. Deelname
2.1 Deelname aan de winactie is uitsluitend mogelijk voor Mastercard houders.
2.2 Deelnemers dienen de Instagram-pagina van Mastercard Nederland, @mastercardnl, te volgen.
2.3 Om deel te nemen, dienen deelnemers een reactie achter te laten waarin zij een vriend of vriendin taggen met wie zij de Hotelnacht zouden willen doorbrengen en waarom dit voor hen Priceless zou zijn.
2.4 Deelname is alleen geldig binnen de actieperiode.

3. Prijs
3.1 De winnaar ontvangt een overnachting voor 2 personen in het Conservatorium Hotel, inclusief sushi en cocktails in de Taiko Bar, toegang tot de wellness-faciliteiten van Akasha, een ontbijt in de Brasserie en VIP-tickets voor de Mastercard Hotelnacht op 13 januari 2023.
3.2 De prijs wordt 2x weggegeven via het Instagram-account @mastercardnl.
3.3 De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een waardebon.

4. Bekendmaking van de winnaar
4.1 De winnaar wordt op 2 januari 2024 persoonlijk via Instagram Direct Message op de hoogte gesteld.
4.2 Indien de winnaar niet binnen 48 uur na bekendmaking reageert, behoudt Mastercard Nederland het recht om een nieuwe winnaar te selecteren.

5. Overige bepalingen
5.1 Mastercard Nederland behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen of de actie voortijdig te beƫindigen.
5.2 Door deel te nemen aan de winactie stemmen de deelnemers in met het gebruik van hun Instagram-gebruikersnaam voor bekendmaking op de social media-kanalen van Mastercard Nederland.
5.3 Eventuele vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot de winactie kunnen worden gericht aan Mastercard Nederland via direct message op Instagram
5.4 De winnaar stemt ermee in dat zijn/haar naam kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder additionele compensatie.
5.5 Deze winactie staat los van Instagram en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Instagram. Deelnemers vrijwaren Instagram volledig van alle aansprakelijkheid.

MasterCard