fbpx

De restyling van de Auronde

Bij Auping zorgen we al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Alles wat we bij Auping doen, doen we met liefde en met aandacht voor de omgeving en de toekomst.

45 jaar geleden werd bijvoorbeeld de Auronde geïntroduceerd. Deze designklassieker is opgebouwd uit 15 lagen oersterk beukenhout en gaat daarom heel lang mee. Zelfs zó lang dat de mogelijkheid dat je de Auronde die al jarenlang bij jou in de slaapkamer staat eigenlijk wel in een nieuw jasje zou willen steken. En dat kan!
Met Auronde Restyle. Hierbij knappen we jouw oude Auronde weer helemaal op en lakken we de Auronde in een nieuwe kleur. Op deze manier oogt en slaapt je Auronde weer als nieuw én draag je bij aan een duurzamere wereld.

Hiernaast doet Auping nog meer voor de omgeving en voor de toekomst. Zo vormen matrassen wereldwijd een van de grootste bijdragen aan stortafval vanwege de complexe samenstelling van aan elkaar gelijmde materialen. In Nederland alleen al worden elk jaar ongeveer anderhalf miljoen matrassen weggegooid. Samen met DSM heeft Auping een compleet circulair matras ontwikkeld. Elk onderdeel van het nieuwe modulaire ontwerp is eenvoudig te scheiden van de rest en is volledig recyclebaar voor hergebruik in een nieuwe matras.

Voor de hospitality markt heeft Auping in 2018 een speciaal hotel bed ontwikkeld: de Auping Revive is een modulair, duurzaam en lichtgewicht hotelbed met de kwaliteit en uitstraling van een luxe boxspring.

Het Parool
Hoteliers
Avontuur