fbpx

Boekingsvoorwaarden

Alle boekers van de Hotelnacht moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Een boeker moet in de omgeving wonen van de stad waar de Hotelnacht wordt georganiseerd. In het geval van Amsterdam is dit het 020-netnummer gebied. Hieronder vallen: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Badhoevedorp, Broek-in-Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Ilpendam, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.
  • De geboekte kamer kunt u niet annuleren en bij het maken van de boeking accepteert u dat de volledige prijs van het verblijf (en de eventueel door u gekozen extra’s) direct wordt afgeschreven van uw creditcard en dat restitutie niet mogelijk is. U ontvangt direct na het boeken een bevestiging per e-mail die u mee kunt nemen naar het hotel.
  • Uw creditcardgegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van deze aanbieding.
  • Bent u inwoner van gemeente Amsterdam? Dan hoort het hotel de automatisch gespecificeerde Toeristenbelasting niet door te belasten bij de (uiteindelijke) betaling.
  • Daarnaast mag er maar een boeking per woonadres worden gedaan. Wanneer iemand een tweede boeking doet op hetzelfde adres, dan wordt deze automatisch geannuleerd.
  • Per persoon kan slechts één kamer worden geboekt voor het speciale Hotelnacht-tarief.

De boekingen worden verzorgd door onze boekingspartner Hoteliers.com.

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur