fbpx

Boekingsvoorwaarden

Alle boekers van de Hotelnacht moeten aan de volgende Voorwaarden voldoen:

  • Elke boeker moet woonachtig zijn in de Regio Amsterdam, het 020-netnummer gebied. Hieronder vallen: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Badhoevedorp, Broek-in-Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Ilpendam, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.
  • De geboekte Hotelnacht-kamer kun je niet annuleren en bij het maken van de boeking accepteer je dat de volledige prijs van het verblijf, de totale Vakantiekosten (reserveringskosten plus de deelname aan de Hotelnacht Summer Staycation) en de eventueel tijdens het boeken reeds gekozen extra’s (zoals een ontbijt of diner) direct wordt afgeschreven van je creditcard en dat restitutie niet mogelijk is. Je ontvangt direct na het boeken een bevestiging per e-mail die je mee kunt nemen naar het hotel.
  • Je creditcardgegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van deze aanbieding.
  • Ben je  inwoner van gemeente Amsterdam? Dan hoort het hotel de automatisch gespecificeerde Toeristen Belasting niet door te belasten bij de (uiteindelijke) betaling. Let op: mocht het geboekte hotel per ongeluk toch deze Toeristen Belasting doorrekenen, dan kunnen deze kosten enkel bij het hotel worden teruggevorderd.
  • Er mag slechts één boeking per Amsterdams woonadres worden gedaan voor dezelfde Hotelnacht-datum. Wanneer een tweede boeking wordt gemaakt voor dezelfde Hotelnacht-datum op hetzelfde woonadres, dan wordt deze automatisch geannuleerd zonder dat restitutie mogelijk is.

De boekingen worden verzorgd door onze boekingspartner Hoteliers.com.

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers