Boekingsvoorwaarden

Alle boekers van de Mastercard Hotelnacht moeten aan de volgende Voorwaarden voldoen:

  • De boeker moet woonachtig zijn in de regio Amsterdam, het 020-netnummer gebied. Hieronder vallen: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Badhoevedorp, Broek-in-Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Ilpendam, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.
  • Het geboekte Mastercard Hotelnacht Arrangement kun je niet annuleren en bij het maken van de boeking accepteer je dat de volledige prijs van het verblijf, de festivaltickets en de eventueel tijdens het boeken reeds gekozen extra’s, direct kan worden afgeschreven van je creditcard en dat restitutie niet mogelijk is. Je ontvangt meteen na het boeken een bevestiging per e-mail die je mee kunt nemen naar het hotel.
  • Je creditcardgegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van deze aanbieding.
  • Ben je  inwoner van gemeente Amsterdam? Dan hoort het hotel de automatisch gespecificeerde Toeristenbelasting niet door te belasten bij de (uiteindelijke) betaling. Let op: mocht het geboekte hotel per ongeluk toch deze Toeristenbelasting doorrekenen, dan kunnen deze kosten enkel bij het hotel worden teruggevorderd.
  • Er mag slechts één boeking per woonadres worden gemaakt. Wanneer een tweede boeking wordt gemaakt voor hetzelfde woonadres, dan wordt deze automatisch geannuleerd zonder dat restitutie mogelijk is.

De Mastercard Hotelnacht-boekingen worden verzorgd door onze boekingspartner Hoteliers.com.

MasterCard