fbpx

Boekingsvoorwaarden

Alle boekers van de Hotelnacht moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Een boeker moet in de omgeving wonen van de stad waar de Hotelnacht wordt georganiseerd. In het geval van Amsterdam is dit het 020-netnummer gebied. Hieronder vallen: Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Badhoevedorp, Broek-in-Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Ilpendam, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.
  • De geboekte kamer kun je niet annuleren en bij het maken van de boeking accepteert je dat de volledige prijs van het verblijf (en de eventueel gekozen extra’s) direct wordt afgeschreven van je creditcard en dat restitutie niet mogelijk is. Je ontvangt direct na het boeken een bevestiging per e-mail die je mee kunt nemen naar het hotel.
  • Je creditcardgegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van deze aanbieding.
  • Bent je  inwoner van gemeente Amsterdam? Dan hoort het hotel de automatisch gespecificeerde Toeristenbelasting niet door te belasten bij de (uiteindelijke) betaling.
  • Daarnaast mag er maar een boeking per woonadres worden gedaan. Wanneer iemand een tweede boeking doet op hetzelfde adres, dan wordt deze automatisch geannuleerd.
  • Per persoon kan slechts één kamer worden geboekt voor het speciale Hotelnacht-tarief.

De boekingen worden verzorgd door onze boekingspartner Hoteliers.com.

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur