fbpx

A Night Full Of Service @ Banks Mansion Dagelijks

Open bar

Een lekker glas wijn? Met heerlijke Hollandse en internationale kazen? Dit staat voor je klaar in de Living van Banks Mansion. Wat is een betere manier om deze echte ‘feel at home’-sfeer te creëren dan je zoveel drankjes en hapjes te laten nuttigen als je zelf wilt? Voor alle hotelgasten tijdens de Hotelnacht is alles inclusief. De hapjes en drankjes in de Open Bar in de Living zijn inbegrepen gedurende het verblijf en tijdens het ‘happy hour’ van 16:00 tot 19:00 rolt Banks Mansion iedere avond een Hollandse & Internationaal kaasassortiment uit en wordt er een uitbebreid wijnbuffet opgedekt. Zin in een lekkere cocktail? Mix hem zoals je dat thuis ook doet. Plof neer in de lounge-stoelen en geniet terwijl je uitkijkt op de Amsterdamse Herengracht!

Overnacht jij nog niet in Banks Mansion? Dan kan je ook genieten van de Full Service! Dagelijks biedt het hotel ook de Full Service aan voor Hotelnacht-deelnemers voor €25 per persoon.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Bijkomende kosten voor gasten die niet in het hotel overnachten zijn €25 per persoon, voor hotelgasten van Banks Mansion is de service inbegrepen bij de overnachting. Reserveren is verplicht voor gasten die niet slapen in het hotel. 

Evenement details

Banks Mansion
Herengracht 519-525
1017 BV, Amsterdam
www.carlton.nl

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers