fbpx

Balcony and Beats @ Hotel Jakarta Feestje

Dance the night away!

Op 3 juli tovert Hotel Jakarta zijn hotelkamers om tot een dansvloer!  Je kunt inchecken tussen 15:00 en 17:00. Op de kamer wachten snacks en een fles prosecco en natuurlijk een koptelefoon! Om 18:00 gaat het evenement van start en wordt de prosecco gepopt vanaf jouw eigen balkon. Als je de kurk in het biervat schiet, dan win je nog een fles prosecco! Versier jouw balkon en wie het meest feestelijke en fancy balkon heeft wint een diner voor twee in restaurant ‘Café Jakarta’.

Geniet van het uitzicht vanaf jouw balkon, met een drankje in de hand en de beste hitjes die de DJ’s vanaf beneden voor je draaien. Verwacht classics & daily hits, urban en dance-muziek. Ook is er een kanaal om je favoriete hits aan te vragen! Tussen het feesten door kunnen op aanvraag drankjes en snacks worden geserveerd.

Tip! Kun je geen Hotelnacht-overnachting meer reserveren voor deze datum? Hotel Jakarta biedt zelf ook een leuk arrangement aan om er toch bij te kunnen zijn!

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een overnachting bij Hotel Jakarta + reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. De bijkomende kosten voor het €80 per persoon.

Evenement details

Hotel Jakarta
Javakade 766
1019 SH, Amsterdam
hoteljakarta.amsterdam

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers