fbpx

Beleef Oost: Bikes & Bites Woensdag t/m zondag

Op avontuur in Oost

Amsterdam Oost heeft veel onontdekte pareltjes buiten de gebaande paden!  Met hun kennis over deze buurt hebben de conciërges van Yays de Bikes & Bites Tour opgezet, een interessante fietstocht die bij zowel fijnproevers als actievelingen in de smaak valt.

De Bikes & Bites Tour biedt een combinatie van sightseeing, hapjes en drankjes. De tour leg je zelfstandig af dus je kunt je eigen tempo bepalen. Yays zorgt voor de informatie en de kaart en jij beklimt de pedalen. Vergeet vooral je oortjes niet mee te nemen, want de audiotour is inbegrepen. Tijdens de tour maak je een aantal stops terwijl je eigen kennis over de geschiedenis en architectuur van het gebied bijspijkert, de nodige hapjes en drankjes nuttigt en zelfs kunt gaan shoppen. Hiermee steun je de lokale ondernemers en heb je zelf een leuke dag!

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Beleef de buurt: Bikes & Bites is de gehele zomer beschikbaar (woensdag t/m zondag) en te boeken tegen het scherpe tarief van 35 EUR per persoon. Tijden zijn onder voorbehoud, je kan jouw fietstocht flexibel inplannen.

Evenement details

Yays Entrepothaven
Cruquiusweg 65
1019 AT, Amsterdam
www.yays.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers