fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Bike & Bite @ Yays Entrepothaven 2020-01-18 van 15:00 tot 19:30

Ontdek de buurt

Yays weet dat de mooiste ervaringen worden gedeeld met anderen. Het gaat niet om de ‘must-sees’ die je op vakantie bezoekt, maar om de mensen met wie je op pad bent en de dingen die je ontdekt. Ga met de Yays Neighbourhood Guide in je zak buiten de gebaande paden op zoek naar verborgen parels in de buurt. Met ‘Bike & Bite – een leuke manier om de buurt te ontdekken’ daagt Yays je uit om hetzelfde te doen.

Je gaat op de fiets de buurt van Yays Entrepothaven ontdekken onder de begeleiding van de gerenommeerde gidsen van Amsterdam Odyssey. Zij nemen je mee in de wereld van Yays en spijkeren je kennis over de buurt bij. Onderweg wordt er bij een aantal highlights uit de Yays Neighbourhood Guide gestopt voor een kort bezoek of een hapje en een drankje!

Een Hotelnacht Ticket is verplicht. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier en geef graag aan voor hoe laat je wilt reserveren. De bijkomende kosten voor de drankjes en hapjes zijn 25 euro per persoon.

Aanmelden voor dit evenement

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal personen

Tijdslot

Evenement details

Start: Yays Entrepothaven
Cruquiusweg 65
1019 AT, Amsterdam
www.yays.com

Bekijk dit hotel

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets