fbpx

Maritiem borrelbezoek @ Scheepvaartmuseum Dagelijks

Alle hens aan dek!

Laat je vakantie niet in het water vallen en ga naar Het Scheepvaartmuseum. Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis en ervaar hoe sterk deze verbonden is met de samenleving van vandaag en van de toekomst.

Geniet na je bezoek bij mooi weer van een borrelarrangement op het ‘Dek’, een nieuw terras bij het café-restaurant. Hier voel je je meteen thuis, met een prachtig uitzicht over het water. Het Scheepvaartmuseum werkt volgens het Dutch Cuisine-concept. Dit betekent dat onze koks met lokale seizoensproducten werken en op een duurzame manier koken. Zo draagt het museum een steentje bij aan het milieu.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Dit event is alleen te reserveren voor twee personen. De bijkomende kosten voor het borrelarrangement bedragen € 25 per persoon (inclusief museumbezoek). Borrel bestaat uit 2 drankjes à la carte per persoon, tafelgarnituur en hapjes (keuze van de chef).

Evenement details

Scheepvaartmuseum
Kattenburgerstraat 6A
1018 JB, Amsterdam
www.hetscheepvaartmuseum.nl

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers