fbpx

Brunch aan boord @ DoubleTree by Hilton Woendag 29 juli & woensdag 5 augustus

Dock & Go

Amsterdam Bootverhuur en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station organiseren een smakelijke vaartocht in een open sloep. De boottocht vindt plaats op twee dagen, met een beperkt aantal plekken. Twee uurtjes heerlijk varen door de Amsterdamse grachten, met de lekkerste drankjes en bites van DoubleTree aan boord.

woensdag 29 juli – Uitverkocht

Op woensdag 29 juli begint de boottocht met een welkomstcocktail, voordat er wordt aangemeerd bij Dock & Go van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Hier wordt een fijne lunch aan boord gebracht.  Terwijl je vaart over de grachten geniet je van gerechten als een black box met huisgerookte zalm, crème van bospeen en dille mayonnaise en een frisse variant met lemon curd , SkyLounge chocolade-bar en zomerfruit. Deelname aan deze exclusieve brunch kost €65 per persoon inclusief boottocht, een halve fles champagne en twee lunchgerechten.

woensdag 5 augustus – Uitverkocht

Op woensdag 5 augustus vaart de sloep opnieuw, maar gaan we voor bier & bites. Ook deze boottocht start met een fijne cocktail, voordat er wordt aangemeerd bij Dock & Go van DoubleTree. Dit keer voor ijskoude Jopen Adriaan witbiertjes en lekkere bites, als Flammkuchen en charcuterie van Brandt en Levie. Deelname aan deze boottocht kost €45 per persoon inclusief twee uur varen, 3 bier en 2 bites.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Let op, je ontvangt na het maken van je reservering een betaallink. Je reservering is pas definitief wanneer de betaling is voldaan. De bijkomende kosten voor de luxe lunch boottocht op 29 juli is €65,- euro per persoon + €1,50 vermakelijkheidsretributie.  De bijkomende kosten voor de bier & flammkuchen boottocht op 5 augustus zijn €45,- euro per persoon + €1,50 vermakelijkheidsretributie.  

Evenement details

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Oosterdoksstraat 4
1011 DK, Amsterdam
Amsterdam.DoubleTree.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers