fbpx
Boek een kamer

Camping @ Olofs Dagelijks

Barbecuerestaurant

Bij een zomer hoort een BBQ. Maar zie je op tegen verbrande worsten en zwarte kip? Dan hebben we een beter idee. Michelin-chef Chris Naylor opent in de maanden juli en augustus een tijdelijk barbecue-restaurant in de oudste kapel van Amsterdam: de Olofskapel. Het wordt een camping-restaurant, waar Amsterdammers een paar uur vakantie kunnen vieren. Daarnaast zijn er verschillende recreatiemogelijkheden in de monumentale kapel, die voor de zomer wordt omgebouwd tot kampeerterrein.

Voor Hotelnacht-fans zijn er elke dag speciale kampeerplaatsen gereserveerd en je krijgt een zomerse welkomstcocktail van Fiorito. Voor €15 per persoon krijg je een kampeerplek en een plateau met mezze-achtige gerechtjes. Hier kun je vervolgens gerechten van de barbecue bijbestellen, voor een toegankelijke prijs.

Blijven slapen kan ook. Maar je hoeft jezelf niet in een tentje te vouwen. Boek een Hotelnacht in het naastgelegen NH Collection Barbizon Palace en kruip lekker naar huis.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reserveringsaanvraag nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Vervolgens krijg je een e-mail toegestuurd waarmee je de reservering definitief kunt maken. 

Aanmelden voor dit evenement

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Aantal personen

Tijdslot

Boekingsnummer via Hoteliers.com

Evenement details

Olofskapel - NH Collection Barbizon Palace
Zeedijk 2a
1012 AX, Amsterdam
www.campingatolofs.nl

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers
Boek een kamer