fbpx

Camping @ Olof’s Dagelijks

Barbecuerestaurant

Bij een zomer hoort een BBQ. Maar zie je op tegen verbrande worsten en zwarte kip? Dan hebben we een beter idee. Michelin-chef Chris Naylor opent in de maanden juli en augustus een tijdelijk barbecue-restaurant in de oudste kapel van Amsterdam: de Olofskapel. Het wordt een camping-restaurant, waar Amsterdammers een paar uur vakantie kunnen vieren. Daarnaast zijn er verschillende recreatiemogelijkheden in de monumentale kapel, die voor de zomer wordt omgebouwd tot kampeerterrein.

Voor Hotelnacht-fans zijn er elke dag speciale kampeerplaatsen gereserveerd en je krijgt een zomerse welkomstcocktail van Fiorito. Voor €15 per persoon krijg je een kampeerplek en een plateau met mezze-achtige gerechtjes. Hier kun je vervolgens gerechten van de barbecue bijbestellen, voor een toegankelijke prijs.

Ook te bestellen voor thuis via Deliveroo!

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reserveringsaanvraag nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Vervolgens krijg je een e-mail toegestuurd waarmee je de reservering definitief kunt maken. 

Evenement details

Olofskapel - NH Collection Barbizon Palace
Zeedijk 2a
1012 AX, Amsterdam
www.campingatolofs.nl

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers