fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Centrumroute 2020-01-18 van 12:00 tot 03:00

SWINGEND DOOR HET CENTRUM

Het centrum van onze mooie stad én muziek staan allebei centraal tijdens Hotelnacht. Je kunt de hele nacht dansend van hotel naar hotel. Hier zijn een paar hotelfeestjes die je zeker niet mag missen.

CENTRALE CHECK-IN

De centrale Check-in voor Hotelnacht is dit jaar opnieuw bij de Marie-Stella-Maris Shop in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Hier kun je, onder het genot van een verfrissend flesje mineraalwater of een heerlijke Belvedere Bitch-cocktail je Hotelnacht Ticket inwisselen voor een bandje en je geestelijk en feestelijk voorbereiden op een fijne minivakantie in eigen stad!
Meer info >

COCKTAIL CLUB BIJ VIC’S

Tijdens Hotelnacht geniet je bij Park Plaza Victoria Amsterdam van signature cocktails en de beste DJ’s. In VIC’s BAR van dit iconische hotel tegenover Amsterdam Centraal vindt een cocktail-party plaats van 18:00 – 01:00 uur. Na het succes van vorig jaar, is ROOG weer van de partij en wordt hij ondersteund door onder meer Dennis van der Geest en Mike Scot.
Meer info >

CHAMPAGNE JAZZ CLUB

Rokerige jazz-klanken vullen de ruimte, terwijl een betoverd publiek nipt van champagne-cocktails. Moët & Chandon neemt je mee naar vervlogen tijden en presenteert samen met Hotel TwentySeven: de Champagne Jazz Club. Speciaal voor Hotelnacht verandert restaurant Bougainville in een intieme jazzclub.
Meer info >

HIPHOP BIJ SUPER LYAN

Check yo’self before you wreck yourself! Bringing back the super 90’s – Hip Hop Music Party in Super Lyan. Op zaterdag neemt Super Lyan je mee terug naar de memorabele 90’s met MVP Hip Hop DJ. Een avond Tupac? Oh yes! Notorious B.I.G.? Hell yes!
Meer info >

CIRCUSFESTIVAL BIJ KOEPELKERK

Ontdek je clowneske kant tijdens Hotelnacht. Laat felle kleuren je geest verlichten. Midden in het hart van de Amsterdamse grachtengordel in de historische Koepelkerk. Laat je beste dans-moves los in onze circustent op de opzwepende beats van de DJ.
Meer info >

TIP VOOR ZONDAG: TANGOJAZZ BIJ CAFE AMERICAN

Houd je van lekkere jazz en opzwepende tango? Dan ben je hier aan het juiste adres! Laat je verleiden door de warme klanken van deze high-class tangojazz, midden in het bruisende centrum van Amsterdam. In het elegante Art Deco decor van het wereldberoemde Café Americain aan het Leidseplein kun je genieten van hot tango & cool jazz, bekend van de vrijdagavondsessies.
Meer info >

Deze swingende route wordt je aangeboden door Stadsdeel Centrum.

Een Hotelnacht Ticket is verplicht. 

Evenement details

Hotelnacht Care Centre
Keizersgracht 357HS
1016 EJ, Amsterdam

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets