fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Culinaire Route 2020-01-18 van 12:00 tot 03:00

Eat the night away

Voor de lekkerbekken onder ons is er veel te kiezen, deze Hotelnacht. Hier zijn een paar smakelijke highlights die je wat ons betreft niet mag overslaan. Vergeet niet te reserveren voor een Hotelnacht Diner of een van de vele zondagsbrunches.

ZATERDAG

CENTRALE CHECK-IN

De centrale Check-in voor Hotelnacht is dit jaar opnieuw bij de Marie-Stella-Maris Shop in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Hier kun je, onder het genot van een verfrissend flesje mineraalwater of een heerlijke Belvedere Bitch-cocktail je Hotelnacht Ticket inwisselen voor een bandje en je geestelijk en feestelijk voorbereiden op een fijne minivakantie in eigen stad!
Meer info >

FEVER-TREE MIXING SCHOOL BIJ JAKARTA

Leer hoe je de lekkerste cocktails maakt met Fever-Tree. Leer alles over smaak en de beste pairings. En het fijne is: het lesmateriaal mag je opdrinken!
Meer info >

STAMPPOT MET STIJL BIJ FREDDY’S

Tijdens Hotelnacht serveert Freddy’s twee winterse klassiekers: andijviestamppot met gehaktbal of hete bliksem met vegetarische rookworst.
Meer info >

VERMEER X DELIVEROO OP EEN GEHEIME LOCATIE

Een diner van Michelin-chef Chris Naylor op een nog ultrageheime locatie en bezorgd door… Deliveroo! Het restaurant ontstaat uit het niets en verdwijnt na je laatste slok wijn.
Meer info >

CHOCOLICIOUS COCKTAIL PARTY BIJ PULITZER

Nip van chocolade-cocktails, dans op golden oldies tijdens dit ultieme chocoladefeestje ter gelegenheid van 50 jaar Pulitzer. Bij elke choco-cocktail krijg je een gouden ticket!
Meer info >

ZONDAG

THREE COURSE COOKING WORKSHOP BIJ OKURA

In het souterrain van Hotel Okura Amsterdam vind je het kookdomein van Louise O’Hare. Tijdens een 3 uur durende kookworkshop leer je een tweegangendiner te bereiden. De derde gang wordt geserveerd door Okura.
Meer info >

UNLIMITED MIMOSA BRUNCH BIJ YOTEL 

Het gloednieuwe Yotel serveert een Unlimited Boozy Brunch voor jou en je beste vrienden. Urenlang tafelen met een mimosa in je hand. Wat wil je nog meer op zondag?
Meer info>

DRY JANUARI? GA DAN NAAR DE BOOZELESS BEAUTY BRUNCH BIJ SUPER LYAN

Op zondag wordt in Super Lyan Garden een Boozeless Beauty Brunch georganiseerd. Tijdens de twee uur durende sessie kun je genieten van een Espresso MartiNO voordat je de beautyworkshop volgt. De make-up artists zullen je in een intieme setting leren hoe je een mooie frisse look kunt creëren. Na afloop van de workshop is er tijd voor een gezellige Boozeless Brunch in Super Lyan Garden.
Meer info >

TANGO, JAZZ, OESTERS EN CHAMPAGNE

We sluiten af in stijl Houd je van lekkere jazz en opzwepende tango? Laat je verleiden door de warme klanken van deze high-class tangojazz, midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Hierbij kun je genieten van sappige oesters en heerlijke champagne.
Meer info >

 

 

Evenement details,

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets