fbpx

Diner @ INK Hotel Dagelijks

Vers van de pers

Laat jezelf je in de watten leggen bij  restaurant PRESSROOM van INK Hotel. Geniet van een heerlijk driegangen Hotelnacht Diner voor €37,50. Hierbij inbegrepen is een exclusieve welkomstcocktail (t.w.v €12).

In dit restaurant waar letterlijk geschiedenis is geschreven vind je overal details die verwijzen naar de vroegere functie van het pand als hoofdkantoor van krant De Tijd; oude telefoons, drukpersen en typemachines. Het menu bestaat uit bestaat uit herkenbare en pure smaken. Denk aan steak tartaar, gebakken zeebaars en vanille-cheesecake.

Dineren op vrijdag? Dan maak je ook nog eens kans op een gratis overnachting! Check de details in het speciale Get A Room- Event

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier en geef aan voor welk tijdslot je wilt reserveren. Bijkomende kosten voor het 3-gangen diner (inclusief welkomstcocktail) bedragen €37,50 per persoon. 

Evenement details

Restaurant PRESSROOM - INK Hotel
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE, Amsterdam
www.ink-hotel-amsterdam.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers