fbpx

Get Your Own Hand-sanitizer @ Marie-Stella-Maris Give Away

Schone handjes in de lucht voor Marie-Stella-Maris

Hop snel langs de shop van Marie-Stella-Maris voor frisse handjes. Bemachtig tijdens je Hotelnacht Summer Staycation een heerlijke 30 ml Cleansing Hand Gel, een luxe hand sanitizer die de handen reinigt én verzorgt, zonder het gebruik van water. Door het hoge percentage alcohol (maar liefst 70%) gaat de hand gel microbiële groei tegen en werkt het desinfecterend. Om ervoor te zorgen dat de handen niet uitdrogen, is er glycerine toegevoegd; glycerine kan binden aan water en gaat vochtverlies uit de huid tegen. De botanische ingrediënten lavendel, geranium en rozemarijn zorgen voor een fijne geurbeleving en laten een ultiem gevoel van frisheid achter. Geniet daarnaast van een social distance approved experience omtrent de jojoba olie/hand creme.

Cadeautje van Marie-Stella-Maris voor jou: de eerste 200 deelnemers kunnen 1 hand-sanitizer ophalen in de officiële Marie-Stella-Maris-shop op de Keizersgracht.

Een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus is verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Laat even weten wanneer je langskomt via onderstaand boekingsformulier.

Evenement details

Marie-Stella Maris
Keizersgracht 357HS
1016 EJ, Amsterdam
www.marie-stella-maris.com

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers