fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Mastercard Top10 2020-01-18 van 14:00 tot 03:00

Priceless Experience

Wat zijn de culinaire en creatieve Hotelnacht-feestjes die je zeker niet mag missen? Mastercard presenteert de Hotelnacht TopTien, voor een priceless vakantie in eigen stad.

1. POP-UP STERRESTAURANT

Tijdens Hotelnacht kun je genieten van de creatieve kookkunsten van Michelin-chef Chris Naylor, tijdens een bijzonder Hotelnacht Diner. Niet bij zijn eigen hotelrestaurant Vermeer, maar op een nog ultrageheime locatie en bezorgd door… Deliveroo. In het centrum van Amsterdam, maar de exacte plek krijg je pas een half uur van tevoren te horen.
Meer info >

2. CHAMPAGNE JAZZ CLUB

Rokerige jazz-klanken vullen de ruimte, terwijl een betoverd publiek nipt van champagne-cocktails. Moët & Chandon neemt je mee naar vervlogen tijden en presenteert samen met Hotel TwentySeven: de Champagne Jazz Club. Speciaal voor Hotelnacht verandert restaurant Bougainville in een intieme jazzclub.
Meer info >

3. FEVER-TREE BOTANICAL POOL PARTY BIJ JAKARTA

Cocktails drinken en dansen bij het zwembad van dit subtropische hotel. Tijdens Hotelnacht verandert het zwembad aan het IJ tot botanische pool party met Fever-Tree cocktails en beats van de boys van Bobby’s Gin.
Meer info >

4. MAKE YOUR OWN ROOMSPRAY MET MARIE-STELLA-MARIS BIJ BOAT&CO

Hoe ruiken we eigenlijk, en waarom vinden we de ene geur lekker en een andere niet? Leer hierover meer in de Marie-Stella-Maris workshop, waarbij uitleg wordt geven over de producten en de combinaties van de geuren. Ontdek jouw favoriete geurtonen en creëer een eigen roomspray voor thuis.
Meer info >

5. CIRCUSFESTIVAL BIJ KOEPELKERK

Ontdek je clowneske kant tijdens Hotelnacht. Laat felle kleuren je geest verlichten. Midden in het kloppend hart van de Amsterdamse grachtengordel in de historische Koepelkerk. Laat je beste dans-moves los in onze circustent op de opzwepende beats van de DJ.
Meer info >

6. ASIAN KARAOKE BIJ CONSERVATORIUM

De Taiko Bar van het Conservatorium hotel wordt een Aziatische karaoke-bar. Stort je in het high-end nachtleven van Shanghai. Taiko Bar wordt tijdelijk een neon karaoke-bar. Start met een fris yuzu-shotje. Boven staat een karaoke-set en beneden draait een DJ.
Meer info >

7. MASTERSUITE BIJ ART’OTEL

Leef je uit in het ballenbad en voer een kussengevecht! Deze exclusieve MasterSuite van 300m2 heeft een eigen ‘walk-in bar’. Duik in het ballenbad of daag je vrienden uit tot een kussengevecht. Amsterdamse DJ’s halen hun beste plaatjes uit de kast.
Meer info >

8. HIPHOP BIJ SUPER LYAN

Check yo’self before you wreck yourself! Bringing back the super 90’s – Hip Hop Music Party in Super Lyan. Op zaterdag neemt Super Lyan je mee terug naar de memorabele 90’s met MVP Hip Hop DJ. Een avond Tupac? Oh yes! Notorious B.I.G.? Hell yes!
Meer info >

9. COCKTAIL CLUB BIJ VIC’S

Tijdens Hotelnacht geniet je bij Park Plaza Victoria Amsterdam van signature cocktails en de beste DJ’s. In VIC’s BAR van dit iconische hotel tegenover Amsterdam Centraal vindt een cocktail-party plaats van 18:00 – 01:00 uur. Na het succes van vorig jaar, is ROOG weer van de partij en wordt hij ondersteund door onder meer Dennis van der Geest en Mike Scot.
Meer info >

10. SILENT DISCO IN DE TWENTY THIRD BAR

Ben jij na één van de Hotelnacht-evenementen nog lang niet klaar om het hotelbed in te duiken? Kom dan naar de silent disco in de Twenty Third Bar van Hotel Okura Amsterdam. Voor één avond wordt deze bar met uitzicht op je huis omgetoverd tot silent disco. Dans tot in de late uurtjes met een cocktail in je hand op deze unieke locatie.
Meer info >

Tip

De centrale Check-in van Hotelnacht is dit jaar opnieuw bij de Marie-Stella-Maris Shop in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Hier kun je, onder het genot van een verfrissend flesje mineraalwater of een heerlijke Belvedere Bitch-cocktail je Hotelnacht Ticket inwisselen voor een bandje en je geestelijk en feestelijk voorbereiden op een fijne minivakantie in eigen stad!
Meer info >

Voor alle evenementen is een Hotelnacht Ticket nodig.

Evenement details

Marie-Stella-Maris Shop
Keizersgracht 357HS
1016 EJ, Amsterdam

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets