fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Muziekroute 2020-01-18 van 12:00 tot 03:00

Rhythm of the Night

Dance until the morning light! Het thema van Hotelnacht 2020 klinkt door in vele hotelfeestjes: muziek. Dans lekker van hotel naar hotel. Hieronder een leuke route voor music-lovers.

CENTRALE CHECK-IN

Check eerst even in bij de Marie-Stella-Maris Shop in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Hier kun je, onder het genot van een verfrissend flesje mineraalwater of een heerlijke Belvedere Bitch-cocktail je Hotelnacht Ticket inwisselen voor een bandje en je geestelijk en feestelijk voorbereiden op een muzikale minivakantie in eigen stad!
Meer info >

FEVER-TREE BOTANICAL POOL PARTY BIJ JAKARTA

Cocktails drinken en dansen bij het zwembad van dit subtropische hotel. Tijdens Hotelnacht verandert het zwembad aan het IJ tot botanische pool party met Fever-Tree cocktails en beats van de boys van Bobby’s Gin.
Meer info >

ASIAN KARAOKE BIJ CONSERVATORIUM

De Taiko Bar van het Conservatorium hotel wordt een Aziatische karaoke-bar. Stort je in het high-end nachtleven van Shanghai. Taiko Bar wordt tijdelijk een neon karaoke-bar. Start met een fris yuzu-shotje. Boven staat een karaoke-set en beneden draait een DJ.
Meer info >

CIRCUSFESTIVAL IN DE KOEPELKERK 

Ontdek je clowneske kant in de monumentale kerk die verandert in een circuspiste. Laat je aller-beste dans-moves los in deze vrolijke circustent, die wordt ingekleurd met opzwepende beats van de DJ’s, tijdens dit waanzinnige circusfestival.
Meer info >

COCKTAIL CLUB BIJ VIC’S

Tijdens Hotelnacht geniet je bij Park Plaza Victoria Amsterdam van signature cocktails en de beste DJ’s. In VIC’s BAR van dit iconische hotel tegenover Amsterdam Centraal vindt een cocktail-party plaats van 18:00 – 01:00 uur. Na het succes van vorig jaar, is ROOG weer van de partij en wordt hij ondersteund door onder meer Dennis van der Geest en Mike Scot.
Meer info >

MASTERSUITE BIJ ART’OTEL

Leef je uit in het ballenbad en voer een kussengevecht! Deze exclusieve MasterSuite van 300m2 heeft een eigen ‘walk-in bar’. Duik in het ballenbad of daag je vrienden uit tot een kussengevecht. Amsterdamse DJ’s halen hun beste plaatjes uit de kast.
Meer info >

90’S HIP HOP PARTY BIJ SUPER LYAN

Check yo’self before you wreck yourself! De memorabele 90’s herleven tijdens een legendarisch Hip Hop Music Party in Super Lyan. London based DJ Martin 2 Smoove komt hij speciaal voor dit event naar Amsterdam.
Meer info >

ZONDAGTIP: TANGOJAZZ BIJ AMERICAIN

Op zondag sluiten we het Hotelnacht-weekend af met tijdens opzwepende tangojazz bij het prachtige Café Americain. Verwacht, behalve de zwoele jazz-klanken, heerlijke bubbels en sappige oesters.
Meer info >

Voor alle evenementen is een Hotelnacht Ticket noodzakelijk.

Evenement details

Marie-Stella-Maris Store
Keizersgracht 357HS
1016 EJ, Amsterdam

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets