fbpx

Openingslunch @ Van der Valk Amsterdam Zuidas Dagelijks

Be the first!

Het net geopende Van der Valk Amsterdam Zuidas serveert speciaal voor gasten van de Hotelnacht Summer Staycation dagelijks een lekkere 2-gangen lunch voor €25.

In het ruimtelijk opgezette restaurant op de 7e etage heb je de keuze uit sashimi van verse zalm, edamame boontjes, wakame, rettich en kewpie mayonaise of beef tataki met soyamayonaise, wasabi kroepoek zoet zure komkommer als voorgerecht, gevolgd door een lauwwarme Nicoise groenten met geroosterde tonijn geserveerd met Salsa verde of lekkere ossenhaas met geroosterde groenten, aardappelmousseline en truffeljus.

Reserveer je via de Hotelnacht Summer Staycation? Dan schenkt het hotel een welkomstdrankje (bier, wijn, frisdrank, koffie, thee) voorafgaand aan de lunch!

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier. De bijkomende kosten voor het 2-gangen menu zijn €25,00 per persoon.

Evenement details

Van der Valk Amsterdam Zuidas
Tommaso Albinonistraat 200
1083 HM, Amsterdam
www.hotelamsterdam-zuidas.nl

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers