fbpx

Picknicken @ Park Inn Dagelijks

Picnic at the park

Een picknick mag deze zomer uiteraard niet ontbreken, daarom verzorgt Park Inn by Radisson graag jouw Staycation Brunch to-go! Bij het hotel, op loopafstand van het Westerpark, staan dagelijks heerlijke picknickboxen klaar gevuld met smoothies en een fijne selectie aan zoetigheid, broodjes, frisse salade, sandwiches en vers fruit en niet te vergeten heerlijke limoncello-tonic van Fiorito voor dat Italiaanse zomerse tintje. Kortom, alles om jouw romantische, gezellige of relaxte brunch tot een succes te maken!

De kosten voor deze geheel verzorgde picknick bedragen €25 per persoon en zijn een dag van te voren tot 18:00 uur via het onderstaande formulier te reserveren. De picknickboxen zijn dagelijks op te halen vanaf 11:30 uur bij restaurant The Den in het Park Inn by Radisson hotel.

Heb je jouw dag in het park gepland op een regenachtige dag? Dan verplaatst jouw picknick automatisch naar het restaurant waar je geheel vrij van weersinvloeden kunt brunchen.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Let op, de picknick boxen zijn tot 18:00 uur op de dag voor de gewenste afhaaldatum te reserveren. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Bijkomende kosten bedragen €25 per persoon. 

Evenement details

Park Inn by Radisson
La Guardiaweg 59
1043 DE, Amsterdam
www.radissonhotels.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers