fbpx

Private Cocktail Tasting @ Pressroom Dagelijks

Smaken verschillen

Ook altijd zo’n moeite om te kiezen van een uitgebreid cocktail menu? Het kundige barteam van PRESSROOM verzorgt een cocktail tasting voor je met 3 cocktails aangepast aan jouw smaak.   

In INK Hotel Amsterdam, om de hoek bij De Dam, vind je PRESSROOM cocktailbar als een van de ‘hidden gems’ van het centrum. Neem plaats aan de mooie eilandbar en laat je door de bartender meenemen in verhalen over het ontstaan en bereiden van de cocktails. Het gevarieerde menu bestaat uit bijzondere signature cocktails en twists op bekende klassiekers. Zo prijkt de signature drink ‘The INKredible’ al jaren op het menu en is het bovendien de bestseller. Deze heerlijk frisse en romige cocktail op basis van Tanqueray 10 gin wordt, het is tenslotte INK hotel, afgemaakt met druppeltjes inkt.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. De bijkomende kosten voor de Private Cocktail Tasting bedragen €25 per persoon voor 3 custom-made cocktails. 

Evenement details

PRESSROOM
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE, Amsterdam
www.ink-hotel-amsterdam.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers