fbpx

Private Dining @ Koepelkerk Dagelijks

Helemaal alleen in de kerk!

Iets te vieren deze zomer? Het Renaissance Amsterdam Hotel biedt de unieke mogelijkheid om onder de sterren te dineren, midden in de Renaissance Koepelkerk. Helemaal privé met z’n tweeën. Normaal geniet je tijdens Hotelnacht met heel veel mensen  van de leuke feestjes die worden georganiseerd in de Koepelkerk. maar nu geniet je met zijn tweeën. Ervaar de historie van de kerk, geniet van traditionele Italiaanse ingrediënten én je eigen favoriete muziek, terwijl executive chef Arthur Santangelo een speciaal zevengangenmenu bereidt, met bijpassende wijnen. Gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Let op, het is enkel mogelijk een reserveringsaanvraag te maken via het onderstaande formulier. De definitieve beschikbare data kunnen afwijken en zijn in te zien na het doen van je reserveringsaanvraag!

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik voor de reserveringsaanvraag onderstaand formulier. Je ontvangt vervolgens een link waarmee je rechtstreeks bij het hotel een definitieve reservering kunt maken. Let op, het betreft hier een reserveringsaanvraag. De daadwerkelijke beschikbaarheid kan afwijken. De bijkomende kosten voor de Private Dining zijn €135 per persoon. Tot 3 dagen van tevoren te reserveren.

 

Evenement details

Koepelkerk
Kattengat 1
1012 SZ, Amsterdam
www.renaissanceamsterdam.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers