fbpx

Rose Champagne Masterclass @De L’Europe 25 & 28 augustus

Hogere Champagnekunde

Op 25 en 28 augustus kunnen champagneliefhebbers een unieke Rosé Champagne Masterclass boeken bij het geheel gerestylede hotel De L’Europe Amsterdam. Dhr. Bron, directeur van Moët Hennessy Nederland, vertelt je ins en outs over de rosé champagnes van Moët & Chandon, Veuve Clicquot en Ruinart in combinatie met canapés van het menu van Brasserie Marie, samengesteld door Executive Chef Tjaco van Eijken. Proef en ervaar het ultieme van Frankrijk in het hart van Amsterdam.

Voor dit evenement is een reserveringsaanvraag nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. De masterclass wordt geven op 25 en 28 augustus tussen 16:00 en 18:00 uur. De bijkomende kosten voor de masterclass bedragen €75 per persoon, inclusief champagnes en bijpassende canapés. 

Let op, voor deze exclusieve masterclass is het enkel mogelijk een reserveringsaanvraag te doen via het onderstaande formulier. Je reservering wordt pas definitief nadat het team van De L’Europe contact met je heeft opgenomen en de betaling is voldaan.

Evenement details

Hotel De L'Europe
Nieuwe Doelenstraat 2-14
1012 CP, Amsterdam
www.deleurope.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers