fbpx

Splinter Chabot @ P’INK Hotel Donderdag 30 juli

ConfettiRegen in het P’INK Hotel

Splinter Chabot schreef het spraakmakende boek ConfettiRegen over jezelf durven zijn. Op donderdag 30 juli leest leest hij een aantal passages voor en gaat Mandy Woelkens met hem in gesprek. Ook geeft hij alvast een korte introductie van zijn nieuwe boek, Roze Brieven, dat dit najaar verschijnt; een bundeling van brieven die hij ontving naar aanleiding van ConfettiRegen en zijn reactie daarop. Uiteraard zijn de hapjes en drankjes volledig in thema, van roze cocktails tot Splinters guilty pleasure: roze koeken.

Voor boekers van de Hotelnacht Summer Staycation is er last-minute nog een beperkt aantal plekken beschikbaar gekomen. Wil je hier bij zijn? Stuur dan je reserveringsaanvraag in via het formulier. Het P’INK Hotel neemt dan contact met je op om je aanvraag, indien mogelijk, daadwerkelijk te bevestigen.

Voor dit evenement is een Hotelnacht-boeking in de maanden juli/augustus verplicht. Je boekingsnummer vind je in de bevestiging van Hoteliers.com. Voor dit evenement is het enkel mogelijk een reservingsaanvraag te doen. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. De bijkomende kosten zijn 17,50 euro per persoon, inclusief roze cocktail en roze koek.  Let op, het doen van een reserveringsaanvraag is mogelijk voor maximaal 2 personen! 

Evenement details

INK Hotel
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE, Amsterdam
www.ink-hotel-amsterdam.com

Bekijk dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers