fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Three Course Cooking Workshop @ Okura Hotel 2020-01-19 van 16:00 tot 19:00

Haal de masterchef in je naar boven

Ben jij degene die achter de pannen staat en ben je nog lang niet uitgeleerd? Of wil je juist je partner de kans geven om zijn of haar talent te ontdekken? Meld je dan snel aan voor de internationale keuken kookworkshop in Taste of Okura. In de souterrain van Hotel Okura Amsterdam vind je het kookdomein van Louise O’Hare.

Tijdens een 3 uur durende kookworkshop leer je een tweegangen te bereiden en wordt de derde gang geserveerd door ons. Elke deelnemer draagt bij aan het bereiden van de creaties terwijl Louise haar keukengeheimen deelt. Vervolgens geniet je samen met de mede-koks van de drie heerlijke gerechten aan de sfeervolle eettafels in de kookstudio. Natuurlijk ligt de receptuur na de kookworkshop voor je klaar zodat je het thuis nog eens dunnetjes over kunt doen.

Een Hotelnacht Ticket is verplicht. Voor dit evenement is een reservering nodig. Gebruik hiervoor onderstaand formulier en geef graag aan voor hoe laat je wilt reserveren. De bijkomende kosten voor dit event zijn 75 euro per persoon, inclusief workshop en driegangendiner.

Aanmelden voor dit evenement

Dit evenement is helaas vol... aanmelden is daarom niet meer mogelijk.

Evenement details

Okura hotel
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH, Amsterdam
okura.nl

Bekijk dit hotel

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets