FAQ

MASTERCARD HOTELNACHT ARRANGEMENT BOEKEN

Ik wil graag een arrangement boeken voor de Mastercard Hotelnacht, wat zijn de voorwaarden?
Lees hier alle voorwaarden voor het boeken van een Mastercard Hotelnacht Arrangement.

Ik wil graag een Mastercard Hotelnacht Arrangement boeken, moet mijn kamergenoot ook in de regio wonen?
Alleen voor diegene die het arrangement online boekt, geldt dat hij of zij in de regio moet wonen (daarbij wordt het 020-gebied aangehouden). Voor je kamergenoot geldt dit dus niet. De boeker zal zich ook moeten kunnen identificeren bij het inchecken in het hotel als zijnde ‘de boeker’.

Kan ik meer dan één Mastercard Hotelnacht Arrangement boeken?
Het is helaas niet mogelijk om meer dan één Mastercard Hotelnacht Arrangement per Amsterdams woonadres te boeken.

BETALINGEN

Ik heb geen creditcard, hoe kan ik toch boeken?
Dit is helaas niet mogelijk: een creditcard geldt als garantiemiddel en is nodig voor de definitieve boeking van je Mastercard Hotelnacht Arrangement.

Ik heb een Mastercard Hotelnacht Arrangement geboekt, kan ik dit nog annuleren?
Dit is helaas niet mogelijk. Vanwege de sterk gereduceerde prijs tijdens de Mastercard Hotelnacht, is een “non-refundable” boeking de enige optie. Als je hebt geboekt, dan ben je ermee akkoord gegaan dat je definitief hebt betaald en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

Wat betekent een non-refundable arrangement boeken?
“Non-refundable” betekent dat er geen restitutie mogelijk is. Als je boekt, dan ga je ermee akkoord dat je definitief betaalt en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

Betaal ik Toeristenbelasting voor mijn verblijf?
Nee, Toeristenbelasting geldt alleen voor gasten woonachting buiten gemeente Amsterdam. Let op: rekent een hotel per ongeluk toch Toeristenbelasting, dan kan dat alleen worden teruggevorderd bij het desbetreffende hotel.

MASTERCARD HOTELNACHT TICKETS

Wat zijn Masterdard Hotelnacht Tickets?
Mastercard Hotelnacht Tickets zijn passe-partouts: ze geven toegang tot alle (openbare) activiteiten tijdens het festivalweekend (en soms zijn er zelfs langer lopende acties en/of voordelen).

Waar en wanneer koop ik mijn Mastercard Hotelnacht Tickets?
Mastercard Hotelnacht Tickets kunnen alleen online worden gekocht. Tot aan de bekendmaking van het (voorlopige) Mastercard Hotelnacht Programma, kunnen tickets worden gekocht in combinatie met een hotelkamer: het Mastercard Hotelnacht Arrangement (deze passe-partouts worden als eTicket toegestuurd in de week vóór het festivalweekend). Daarna kunnen ook losse tickets worden gekocht via de app van de Mastercard Hotelnacht.

MASTERCARD HOTELNACHT PROGRAMMA

Wanneer wordt het Mastercard Hotelnacht Programma bekendgemaakt?
Het Mastercard Hotelnacht Programma wordt begin januari bekendgemaakt. Houd de communicatiekanalen van de Mastercard Hotelnacht goed in de gaten, voor het meest actuele en volledige programma.

Zijn alle activiteiten gratis toegankelijk, of moet ik (soms) bijbetalen?
Hotels kunnen alleen een extra bedrag vragen voor bijvoorbeeld consumpties of een speciaal Mastercard Hotelnacht-diner of -brunch met een vaste prijs. Toegang tot aanbiedingen en (openbare) activiteiten is altijd inbegrepen bij het Mastercard Hotelnacht Ticket. Bekijk het Mastercard Hotelnacht Programma voor meer informatie over het desbetreffende programma-onderdeel.

Hoe reserveer ik voor een activiteit/aanbieding?
Bij sommige activiteiten/aanbiedingen is het noodzakelijk om te reserveren. Voor welke programma-onderdelen dat geldt en hoe dat in zijn werk gaat, kun je vinden bij het Mastercard Hotelnacht Programma in de app.

MasterCard