fbpx
Boek een kamer Koop tickets

FAQ

KAMER BOEKEN

Ik wil een kamer boeken voor de Hotelnacht, wat zijn de voorwaarden?
Lees hier alle voorwaarden voor het boeken van een Hotelnacht.

Ik wil een tweepersoons kamer boeken, moet mijn kamergenoot ook in dezelfde regio wonen?
Alleen voor diegene die de kamer online boekt, geldt dat hij of zij in de regio moet wonen. Voor de kamergenoot geldt dit dus niet. De boeker zal zich ook moeten identificeren bij het inchecken in het hotel als zijnde ‘de boeker’.

Kan ik meerdere kamers op mijn adres boeken?
Dit is helaas niet mogelijk, tijdens de Hotelnacht is het toegestaan om 1 kamer per persoon/adres te boeken.

BETALINGEN

Ik heb geen creditcard, hoe kan ik toch boeken?
Dit is helaas niet mogelijk, een creditcard geldt als garantiemiddel en is nodig voor de definitieve boeking. Advies is het betalen via een creditcard van bijvoorbeeld familie of vrienden.

Ik heb een kamer geboekt en betaald, kan ik dit nog annuleren?
Dit is helaas niet mogelijk. Vanwege de sterk gereduceerde prijs is een Non-Refundable kamer de enige optie. Als u heeft geboekt bent u ermee akkoord gegaan dat u definitief heeft betaald en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

Wat betekent een Non-Refundable kamer boeken?
Non-Refundable betekent dat er geen restitutie mogelijk is. Als u boekt, gaat u ermee akkoord dat u definitief betaalt en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

HOTELNACHT TICKET

Wat is het verschil tussen een regular ticket en een duo ticket?
Het reguliere ticket is het toegangsbewijs voor 1 persoon. Met een duo ticket ontvang je twee toegangsbewijzen.

Ik heb een kamer inclusief twee Hotelnacht Tickets geboekt, maar ik heb nog geen passe-partouts ontvangen. Hoe werkt dit?
Als u een kamer inclusief Hotelnacht Tickets heeft geboekt (speciale pakketprijs), dan ontvangt u vóór de Hotelnacht per e-mail twee eTickets. Dit eTicket dient u mee te nemen (uitgeprint) als entreebewijs naar het evenement of één van de scanlocaties. Bij een scanlocatie kan uw eTicket worden gescand en krijgt u vervolgens een polsbandje, waarmee u tijdens de hele Hotelnacht ook toegang krijgt tot alle evenementen.

Ik heb een Hotelnacht Ticket gekocht, kan ik dit annuleren?
Dit is helaas niet mogelijk.

Biedt het Hotelnacht Ticket alleen toegang tot het evenement in het (geboekte) hotel, of tot alle evenementen?
Het Hotelnacht Ticket is een passe-partout: een entreebewijs voor alle evenementen bij de deelnemende hotels.

Zijn alle evenementen in de hotels toegankelijk met een Hotelnacht Ticket, of moet ik (soms) bijbetalen?
Hotels kunnen een extra bedrag vragen voor (een deel van) hun programma, bijvoorbeeld een diner met een speciale prijs. Als overkoepelende organisatie adviseren wij u daarom onze website in de gaten te houden, voor nieuws en updates. Kijk daarvoor bij het onderdeel ‘PROGRAMMA’.

Hoe reserveer ik voor een evenement?
Bij sommige evenementen is het noodzakelijk te reserveren. Voor welke evenementen dat geldt en hoe dat in zijn werk gaat, wordt vermeld op de website bij ‘PROGRAMMA’. Blijf dus op de hoogte van alle evenementen via de website of nieuwsbrief van de Amsterdamse Hotelnacht.

Hoe werkt een ‘los’ Hotelnacht Ticket (via Paylogic)?
Als u een ‘los’ Hotelnacht Ticket heeft aangeschaft via Paylogic, dan ontvangt u per post of digitaal een eTicket. Dit eTicket dient u mee te nemen (uitgeprint) als entreebewijs naar het evenement of één van de scanlocaties. Bij een scanlocatie kan uw eTicket worden gescand en krijgt u vervolgens een polsbandje, waarmee u tijdens de hele Hotelnacht ook toegang krijgt tot alle evenementen.

Zijn er reserveringskosten?
Ja, er zijn reserveringskosten. Deze zijn € 2,50 per boeking en worden verrekend tijdens het betalen. Zowel bij het boeken van een kamer als bij het aanschaffen van een ‘los’ Hotelnacht Ticket moeten de reserveringskosten betaald worden.

 

Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets