fbpx

FAQ

KAMER BOEKEN

Ik wil een kamer boeken voor de Hotelnacht, wat zijn de voorwaarden?
Lees hier alle voorwaarden voor het boeken van een Hotelnacht-kamer.

Ik wil een tweepersoons kamer boeken, moet mijn kamergenoot ook in dezelfde regio wonen?
Alleen voor diegene die de kamer online boekt, geldt dat hij of zij in de regio moet wonen. Voor de kamergenoot geldt dit dus niet. De boeker zal zich ook moeten kunnen identificeren bij het inchecken in het hotel als zijnde ‘de boeker’.

Kan ik meerdere kamers op mijn adres boeken?
Dit is helaas niet mogelijk, tijdens de Hotelnacht is het toegestaan om 1 kamer per persoon/adres te boeken.

BETALINGEN

Ik heb geen creditcard, hoe kan ik toch boeken?
Dit is helaas niet mogelijk, een creditcard geldt als garantiemiddel en is nodig voor de definitieve boeking.

Ik heb een kamer geboekt, kan ik dit nog annuleren?
Dit is helaas niet mogelijk. Vanwege de sterk gereduceerde prijs is een “Non-Refundable” kamer de enige optie. Als je hebt geboekt, dan ben je ermee akkoord gegaan dat je definitief hebt betaald en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

Wat betekent een Non-Refundable kamer boeken?
Non-Refundable betekent dat er geen restitutie mogelijk is. Als je boekt, dan ga je ermee akkoord dat je definitief betaalt en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

HOTELNACHT TICKET

Ik heb een kamer inclusief twee Hotelnacht Tickets geboekt, maar ik heb nog geen passe-partouts ontvangen. Hoe werkt dit?
Als je een kamer inclusief twee Hotelnacht Tickets hebt geboekt (speciale pakketprijs), dan ontvang je ongeveer één week vóór de Hotelnacht per e-mail twee e-tickets. Dit e-ticket neem je (uitgeprint of op je telefoon) mee als entreebewijs naar het evenement of één van de scanlocaties. Bij een scanlocatie kan je e-ticket worden gescand en krijg je vervolgens een polsbandje, waarmee je tijdens de hele Hotelnacht toegang krijgt tot alle evenementen.

Waar vind ik de scanlocaties?
Ongeveer één week vóór Hotelnacht worden de scanlocaties bekend gemaakt op onze website.

Ik heb een Hotelnacht Ticket gekocht, kan ik dit annuleren?
Dit is helaas niet mogelijk.

Biedt het Hotelnacht Ticket alleen toegang tot het evenement in het (geboekte) hotel, of tot alle evenementen?
Het Hotelnacht Ticket is een passe-partout: een entreebewijs voor alle evenementen bij de deelnemende hotels.

Zijn alle evenementen in de hotels gratis toegankelijk met een Hotelnacht Ticket, of moet ik (soms) bijbetalen?
Hotels kunnen een extra bedrag vragen voor (een deel van) hun programma, bijvoorbeeld een diner met een speciale prijs. Als overkoepelende organisatie adviseren wij je daarom onze website in de gaten te houden, voor nieuws en updates. Kijk daarvoor bij het onderdeel ‘PROGRAMMA’.

Hoe reserveer ik voor een evenement?
Bij sommige evenementen is het noodzakelijk om te reserveren. Voor welke evenementen dat geldt en hoe dat in zijn werk gaat, wordt vermeld op de website bij ‘PROGRAMMA’. Blijf dus op de hoogte van alle evenementen via de website of nieuwsbrief van Hotelnacht.

Hoe werkt een ‘los’ Hotelnacht Ticket (via Eventix)?
Als je een ‘los’ Hotelnacht Ticket hebt aangeschaft via Eventix, dan ontvang je per post of digitaal een e-ticket (dat kun je zelf aangeven tijdens het bestellen). Dit e-ticket neem je (uitgeprint of opgeslagen op je mobiele telefoon) mee als entreebewijs naar het evenement of één van de scanlocaties. Bij een scanlocatie kan je e-ticket worden gescand en krijg je vervolgens een polsbandje, waarmee je tijdens de Hotelnacht toegang krijgt tot alle evenementen.

Zijn er reserveringskosten?
Ja, er zijn reserveringskosten. Die worden apart vermeld. Zowel bij het boeken van een kamer als bij het aanschaffen van een ‘los’ Hotelnacht Ticket.

 

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur