fbpx

FAQ

HOTELNACHT-KAMER BOEKEN

Ik wil graag een hotelkamer boeken voor de Hotelnacht Summer Staycation, wat zijn de voorwaarden?
Lees hier alle voorwaarden voor het boeken van deze Hotelnacht-kamer.

Ik wil graag een tweepersoons Hotelnacht-kamer boeken, moet mijn kamergenoot ook in dezelfde regio wonen?
Alleen voor diegene die de kamer online boekt, geldt dat hij of zij in de regio moet wonen. Gebruik daarvoor de postcode-check op de website. Voor de kamergenoot geldt dit dus niet. De boeker zal zich ook moeten kunnen identificeren bij het inchecken in het hotel als zijnde ‘de boeker’.

Kan ik meer dan één Hotelnacht-kamer voor dezelfde datum boeken?
Het is niet mogelijk om meer dan één Hotelnacht-kamer te boeken voor dezelfde datum. Wel is het mogelijk om gedurende de Hotelnacht Summer Staycation (juli & augustus 2020) meer dan één Hotelnacht-kamer te boeken, mits deze overnachtingen niet op dezelfde datum plaatsvinden. Zo kun je meer bijzondere hotels uitproberen deze zomer! Uiteraard alleen met een geldig Amsterdams woonadres.

BETALINGEN

Ik heb geen creditcard, hoe kan ik toch boeken?
Dit is helaas niet mogelijk: een creditcard geldt als garantiemiddel en is nodig voor de definitieve boeking van je Hotelnacht-kamer.

Ik heb een hotelkamer geboekt, kan ik dit nog annuleren?
Dit is helaas niet mogelijk. Vanwege de sterk gereduceerde prijs tijdens de Hotelnacht Summer Staycation, is een “Non-Refundable” kamer de enige optie. Als je hebt geboekt, dan ben je ermee akkoord gegaan dat je definitief hebt betaald en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

Wat betekent een Non-Refundable hotelkamer boeken?
“Non-Refundable” betekent dat er geen restitutie mogelijk is. Als je boekt, dan ga je ermee akkoord dat je definitief betaalt en er geen annuleringsmogelijkheden zijn.

VAKANTIEKOSTEN

Wat zijn deze Vakantiekosten?
Boven op iedere boeking wordt een totaalbedrag van €15 (incl. BTW) per kamer in rekening gebracht, de zogeheten Vakantiekosten. Deze Vakantiekosten komen voort uit de reserveringskosten voor de betreffende Hotelnacht-kamer en geven daarnaast toegang voor twee personen tot de verschillende activiteiten en aanbiedingen die tijdens de Hotelnacht Summer Staycation worden georganiseerd. Anders dan bij ‘reguliere’ edities van Hotelnacht, hoeven er tijdens de Summer Staycation géén tickets (passe-partouts) aangeschaft te worden. Tijdens deze speciale editie geeft je boekingsnummer van je Hotelnacht-kamer automatisch toegang tot het gehele programma. Let op: vaak is een reservering verplicht. Daarvoor is meestal je boekingsnummer nodig: dat vind je terug op de bevestiging die de boeker per e-mail van onze boekingspartner Hoteliers.com heeft ontvangen. Kijk regelmatig op Hotelnacht.nl voor het actuele programma.

Zijn er reserveringskosten voor mijn Hotelnacht-kamer?
De reserveringskosten zijn opgenomen in de Vakantiekosten. Er worden bij boekingen dus géén aparte reserveringskosten gerekend.

Betaal ik Toeristen Belasting voor mijn Hotelnacht-kamer?
Nee, Toeristen Belasting geldt alleen voor gasten woonachting buiten gemeente Amsterdam. Let op: rekent een hotel per ongeluk toch Toeristen Belasting, dan kan dat alleen worden teruggevorderd bij het desbetreffende hotel.

PROGRAMMA

Heb ik alleen toegang tot de eventuele activiteiten/aanbiedingen van het door mij geboekte hotel, of tot alle activiteiten/aanbiedingen tijdens de Hotelnacht Summer Staycation?
Met je boekingsnummer (dat vind je terug op de bevestiging die de boeker per e-mail van onze boekingspartner Hoteliers.com heeft ontvangen) krijg je toegang tot alle aanbiedingen en activiteiten van de Hotelnacht Summer Staycation. Vaak is een reservering verplicht. Kijk regelmatig op Hotelnacht.nl voor het actuele programma.

Zijn alle activiteiten gratis toegankelijk, of moet ik (soms) bijbetalen?
Hotels kunnen alleen een extra bedrag vragen voor bijvoorbeeld een Hotelnacht-diner met een speciale prijs. Toegang tot aanbiedingen en activiteiten is inbegrepen bij de betaalde Vakantiekosten tijdens het boeken. Op Hotelnacht.nl vind je daarover per activiteit/aanbieding meer informatie.

Hoe reserveer ik voor een activiteit/aanbieding?
Bij de meeste activiteiten/aanbiedingen is het noodzakelijk om te reserveren. Voor welke dat geldt en hoe dat in zijn werk gaat, wordt vermeld op Hotelnacht.nl bij ‘PROGRAMMA’. Blijf op de hoogte van het actuele aanbod via de website en nieuwsbrief van Hotelnacht.

 

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers