fbpx

art’otel amsterdam Luxury hotel

Uit de kunst

art’otel amsterdam combineert art, hospitality en cuisine in het centrum van Amsterdam. De kunst van Atelier Van Lieshout beslaat elke hoek van het hotel en een unieke interactieve art display creëert afwisselende sferen. ARCA Restaurant & Bar, een Portugees concept met Aziatische invloeden en gerechten om te delen, afgelopen november gelanceerd in hartje Amsterdam. Henrique Sá Pessoa heeft, in het kort gezegd, een onvergetelijke ervaring voor je samengesteld. De beste smaken van Portugal en Azië komen samen in een show-stoppend seizoensmenu. Van tapas en petiscos tot grotere borden, en niet te vergeten smakelijke desserts.

Additionele faciliteiten zijn de relaxte Art Gallery met wisselende exposities en de ultra moderne fitness ruimte met sauna & verwarmd zwembad. De huidige tentoonstelling in The Gallery is te zien van 24 september 2021 – 31 januari 2022 met de naam: Naar de Gallemiezen: An Amsterdam Love Story

Elke kamer is voorzien van sfeerverlichting, een multimediapaneel en een flatscreen-tv. De badkamer beschikt over een regendouche, een apart toilet en toiletartikelen van Elemis. Er zijn ook een haardroger, luxe badjassen en slippers aanwezig. In de kamer vindt u verder een gevulde minibar, een gratis fles water op de dag van aankomst en een espressoapparaat van Illy.

Hoteldetails

Prins Hendrikkade 33
1012 TM, Amsterdam
www.artotelamsterdam.com
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020 719 7200

Momenteel geen kamers beschikbaar in dit hotel...

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers