fbpx

Pulitzer Amsterdam Luxury hotel

Hollandse elegantie

Ontdek eigentijdse Hollandse elegantie in een eeuwenoud doolhof van 25 verbonden grachtenpanden uit de Gouden Eeuw. Pulitzer Amsterdam bestaat uit een unieke mix tussen traditioneel en modern Hollandsvakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel.

Het restaurant van Pulitzer Amsterdam; Jansz., is een rustig en elegant buurtrestaurant met een fijne Nederlandse houding. Jansz. serveert schitterend bereide gerechten geïnspireerd op de modern-Nederlandse keuken en weerspiegelt een toewijding aan ingrediënten die van en naar Nederland worden geleid. Pulitzer’s Bar is een klassieke hotelbar met een luxueus interieur en een warme en intieme sfeer. Geniet van klassieke cocktails en heerlijke drankjes met een prachtig uitzicht op de Amsterdamse grachten. Of kom op adem in Pulitzer Garden, omgeven door de indrukwekkende grachtenpanden. Een verborgen juweel in het hart van het hotel. Geniet van een casual ontbijt, glas wijn of een mooi bord pasta met uitzicht op de rustgevende tuinen.

Pulitzer Amsterdam bevindt zich op een steenworp afstand van het Museumkwartier, het Anne Frank Huis, de modieuze Negen Straatjes, de bloemenmarkt en het Koninklijk Paleis.

Hoteldetails

Prinsengracht 323
1016 GZ, Amsterdam
www.pulitzeramsterdam.com
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020 5235235

Momenteel geen kamers beschikbaar in dit hotel...

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers