fbpx

Olympic Hotel Amsterdam Premium hotel

Topsport in Zuid

Word jij Olympisch kampioen uitslapen? Je kan het op z’n minst proberen in de heerlijke bedden van het Olympic Hotel. Hoewel de details in het interieur doen denken aan de sportieve activiteiten in de omgeving, zijn de kamers vooral een plek voor ultieme ontspanning. Het hotel beschikt over eersteklas faciliteiten, een gezonde keuken en een inspirerende omgeving.

De 309 moderne kamers van het Olympic Hotel vormen de perfecte uitvalsbasis tijdens je verblijf in het bruisende Amsterdam-Zuid. Geniet vanuit je bed van een fantastisch uitzicht op het Olympisch Stadion, de omliggende sportvelden en het Nieuwe Diep. Alle zes kamertypen zijn met veel zorg en aandacht ontworpen en ingericht. Ontdek ook de daktuin om verder te relaxen in de hangmatten met uitzicht op de stad.

Families opgelet:

Bij het Olympic Hotel neem je kosteloos tot twee kinderen (t/m 17 jaar) mee op Summer Staycation. Het hotel beschikt namelijk over speciale kamers, die gecombineerd kunnen worden als family rooms. Jonge kinderen tot 12 jaar ontbijten ook nog eens gratis mee en voor pubers is het ontbijt maar €7,50 per persoon. Gebruik maken van dit speciale familie-aanbod? Contact het hotel na het maken van je Hotelnacht-boeking op [email protected] en vraag naar deze familiare upgrade!

 

Hoteldetails

IJsbaanpad 12
1076 CV, Amsterdam
www.olympichotel.nl
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020 240 50 55

Boek een kamer in dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers