fbpx

Pension Homeland Creative hotel

Voormalig Marineterrein

Pension Homeland is een bijzonder hotel op een unieke locatie. Het Marineterrein is een ommuurde, groene oase midden in het levendige, energieke Amsterdam. Het vrijstaande gebouw heeft aan alle kanten prachtig uitzicht. Door de enorme hoeveelheid ramen kijk je uit op het stadspark, het mysterieuze terrein, het water van het Oosterdok en de ontelbare torens van Amsterdam.

Binnen tref je een interieur dat je mee terug neemt naar de tijd waarin het pand werd gebouwd – een tot in de puntjes doorgevoerde vintage jaren ’60 inrichting die je nergens anders tegenkomt. Onze service is wel helemaal van deze tijd: ons supersnelle wifi is natuurlijk gratis en onze balie is 24 uur per dag bemand. Mocht je onze prachtige stad willen verkennen op de zadel van een fiets, dan kan je die bij de receptie huren.

Tegen de achtergrond van de brouwketels van onze brouwerij wordt er iedere dag met passie en plezier gekookt door onze koks. Bij koud weer warm je op bij de open haard en bij goed weer eet je heerlijk buiten op ons terras. Genieten van het fantastische uitzicht over het water kan altijd. Onze keuken is iedere dag open voor ontbijt, lunch en diner. En laat zich het beste beschrijven als mediterraan, eerlijk, per seizoen wisselend, vers en home made met uitstekende wijn- en biersuggesties.

Hoteldetails

Kattenburgerstraat 5
1018 JA, Amsterdam
www.pensionhomeland.com
Emailadres: info@pensionhomeland.com
Telefoonnummer: +31 (0)20 723 2550

Boek een kamer in dit hotel

Het Parool
Hoteliers
Avontuur