fbpx
Boek een kamer Koop tickets

QO Amsterdam Luxury hotel

Living building

Het QO is gehuisvest in een unieke living building en is met 288 kamers een luxe-lifestyle-beleving die stimuleert, inspireert en fascineert. Ramen van de vloer tot het plafond zorgen voor veel inval van natuurlijk licht waardoor de ruimte zich vult met energie. Het ontwerp van elke kamer versterkt het vernieuwende van het gebouw en zorgt voor een persoonlijk plekje in de stad.Een creatieve hub voor creatieve geesten: het QO is compleet uitgerust met 8 diverse, unieke ruimten voor vergaderingen en en de ideale plek voor evenementen in Amsterdam.

Persijn is het hart van het QO. In ons restaurant op de begane grond waar Dutch Cuisine centraal staat, kun je de hele dag terecht. Van alle ingrediƫnten is de herkomst bekend en de chef gelooft in goed, eerlijk eten dat smaakvol en origineel is.

Cocktail bar Juniper & Kin op de 21e verdieping heeft een uniek panoramisch uitzicht over Amsterdam. De verse cocktails worden door experts gemaakt met kruiden die elk uur vers geplukt worden in onze kas op het dak. Daarbij eet je creatieve kleine gerechtjes met ingrediƫnten van het seizoen. Hier komen innovatie en authenticiteit samen.

Hoteldetails

Amstelvlietstraat 4
1096 GG, Amsterdam
www.qo-amsterdam.com
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020 220 5650

Boek een kamer in dit hotel

Mastercard
Het Parool
Hoteliers
Avontuur
Boek een kamer Koop tickets