fbpx

Swissôtel Amsterdam Premium hotel

Ijskoude ontvangst

Wil je deze zomer je warme woning ontvluchten? Boek dan een Hotelnachtje in het heerlijk koele Swissôtel. Maar het wordt nog lekkerder. In de kamerprijs is namelijk speciaal voor gasten van Hotelnacht een ijskoud bezoek inbegrepen aan bekendste bar van Amsterdam; De Amsterdam Icebar! Met -10 op de thermometer serveert de bar twee ‘coole’ drankjes in glazen van ijs, terwijl buiten de zomerzon straalt!

Na dit bezoek nog niet voldoende afgekoeld? Dan zet dit aan de Dam gelegen hotel de airco op je kamer graag nog een standje hoger, ook dat is Zwitserse gastvrijheid. De comfortable kamers zijn tevens voorzien van gemakken als Nespresso-apparaat en badproducten van het duurzame Zwitserse Pürovel merk. Juist teveel afgekoeld? Werk jezelf dan in het zweet in  het inpandige Fitness Center.

Maak tijdens je zomersport ook vooral een culinair uitstapje naar buurland Italië! Kom dineren bij Italiaans restaurant ROYAL98, waar ze een heerlijk 3-gangenmenu serveren voor een onweerstaanbare prijs! Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Hoteldetails

Damrak 96
1012 LP, Amsterdam
www.swissotel.com
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020-522 3000

Boek een kamer in dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers