fbpx

The Albus Hotel Amsterdam City Centre Premium hotel

Blissful bijkomen

Het Albus aan de Vijzelstraat is een luxe, door een familie gerunde boutique hotel in hartje Amsterdam. Bij dit 4-sterren hotel begeleiden ze jou graag bij de invulling van je ideale staycation! In de omgeving van het hotel valt natuurlijk al genoeg te beleven, maar ook binnenshuis worden aan al je behoeften voldaan.

Begin je verblijf met een glas Cava bij check-in. Ontspan in je design kamer en bereid je voor op een diner in ons eigen Senses restaurant door Michelin beoordeeld, dat onder leiding van executive chef Lars Bertelsen gespecialiseerd is in onconventionele gerechten die het culinaire vakmanschap van hem en zijn team benadrukken. Alle gerechten vertellen een verhaal en bestaan uit onverwachte combinaties en elementen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.

Elk gerecht kan worden aangevuld met een bijpassend glas wijn zodat de creaties van de chef voor een nog betere smaakbeleving zorgen. Eenmaal voldaan van het diner kun je uiteraard de rust opzoeken in je kamer maar ook nog even een digestief nemen in onze hotelbar. Rust uit in luxe, word wakker met een heerlijk ontbijt op bed (inclusief voor gasten van de Hotelnacht) en geniet van de extra late check-out. The Albus verwelkomt je graag!

Jouw Hotelnacht Summer Staycation start hier!

Hoteldetails

Vijzelstraat 49
1017 HE, Amsterdam
www.albushotel.com
Emailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020-530 6200

Boek een kamer in dit hotel

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers