fbpx

Sneeuwzekerdeals

Wintersport in de Canadian Rockies

Canadian Rockies
Dé wintersportlocatie van 2019 is Canada. Buiten de unieke poedersneeuw en de ultieme winterervaring heeft Sneeuwzekerdeals.nl een geweldig aanbod samengesteld. Normaal gesproken betaal je voor bijvoorbeeld 4 personen vanaf 1599 euro per persoon, dan heb je een retourvlucht, hotelovernachtingen, transfer én skipas. En dit jaar mag je ook nog eens gratis je ski’s of snowboard meenemen met de vlucht van KLM. Speciaal voor de Hotelnacht-fans geven ze een korting tot wel €100 per persoon!

Ultieme luxe
Dat hotel, dat is niet zomaar een ski-hotel. Met Sneeuwzekerdeals beleef je een ultieme vakantie in de luxueuze Fairmont Jasper Park Lodge, midden in het prachtige Jasper National Park. De lodge is een perfecte plek om na een avontuurlijke dag in de sneeuw even bij te komen. Honger? Je kunt een hapje eten in de vier nabij gelegen restaurants, hier vind je voor ieder wat wils. Een dag eindigt altijd goed in een jacuzzi, maar dan wel met een prachtig uitzicht op de majestueuze Canadese Rocky Mountains.

Vroegboekvoordeel
Vrienden van Hotelnacht krijgen een korting en onder de eerste 5 boekers wordt een geheel verzorgde Hotelnacht verloot, inclusief overnachting voor twee personen, Hotelnacht Tickets en een uitnodiging voor de exclusieve kick-off. Ook de eerste 30 boekers krijgen 2 gratis passe-partouts voor Hotelnacht 2018, waarmee ze naar de leuke hotelfeestjes kunnen gaan.

Met zo’n volledig verzorgde reis verdwijnen je vakantiezorgen als sneeuw voor de zon en kun je optimaal toeleven naar een fantastische wintersport in Canada.

Boek nu met de code HOTELNACHT via www.sneeuwzekerdeals.nl/hotelnacht

Het Parool
Minibar Box
Hoteliers