fbpx
Boek een kamer Koop tickets

Hotelnacht Zandvoort

Hoort, zegt het voort: op 7 & 8 maart gaan we met zijn allen op strandvakantie naar Zandvoort aan Zee, tijdens de allereerste Beach Edition van Hotelnacht.

Boek een luxe beach-cottage met je beste vrienden of een kamer met zeezicht, ga lekker uitwaaien op het strand en kom naar de leukste feestjes in deze stralende badplaats die voor even het middelpunt van de wereld is.

Zandvoort is het strand van Amsterdam met niet alleen de zee die jou even kan resetten, maar ook heerlijke restaurants en bars die zorgen voor een instant vakantiegevoel. Een zen weekendje aan zee zorgt ervoor dat je er weer weken tegenaan kunt.

BOEK NU

Inwoners van de regio Amsterdam (welke plaatsen hieronder vallen, vind je hier) boeken al vanaf 45 euro per persoon een comfortabele beach-cottage (4-, 6- of 8-personen) of voor 65 euro een tweepersoons kamer met zeezicht. Vergeet niet ook Hotelnacht Tickets te kopen. Dat zijn passe-partouts die toegang geven tot alle waanzinnige evenementen tijdens het festivalweekend. Het programma wordt medio februari bekendgemaakt.

De Hotelnacht-voorwaarden vind jeĀ hier.

Veelzijdig programma

Het volledige programma van de eerste Hotelnacht Zandvoort wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Hoteliers
Zandvoort Marketing
Boek een kamer Koop tickets